Velkommen til POLARIS dag i Grusgraven

Vi har gjort det før, og nu gør vi det igen. Vi giver mulighed for at lufte maskinerne i et område, vi normalt ikke har adgang til, men som kan udfordre både vores ATV og UTV maskiner i terrænet - nemlig i en grusgrav. 
Hvis du er en af vores trofaste deltagere, der har været med for, vil du opdage, at adressen denne gang er en anden. Vi skal jo prøve noget nyt engang i mellem. 
 
Selv om der er fokus på at få maskinerne ud og køre i terrænet, så er alle velkomne denne dag. Vores sælgere og forhandler Sjelle Autoværksted, som vi arrangerer det sammen med, står til rådighed for spørgsmål eller vejledning til køb af din næste ATV, UTV, redskaber og udstyr. Det er en oplagt mulighed for at tilbringe nogle hyggelige timer sammen og se nye modeller og udstyr. 
 
Vi skal selvfølgelig gøre opmærksom på, at kørsel i grusgraven foregår på egen maskine, og der underskrives en ansvarsfraskrivelse inden kørsel. Der bliver ikke kørsel på børnemaskiner denne dag, men vi arbejder på at lave et arrangement, der er mere egnet til de maskiner. 
 
Vi vil, som altid, gerne lave det bedst mulige arrangement, derfor ser vi gerne, at I tilmelder jer til vores marketingansvarlige, Heidi på heidi@polaris.dk eller 20 69 51 96. Selvsamme kontaktoplysninger kan benyttes, hvis der er spørgsmål til arrangementet. 
 
Vi skal også huske det praktiske omkring arrangementet. 
Dato: Søndag 16. April 2023
Adresse: Hovedvejen 24, 8670 Låsby 
Tid: 10.00 - 14.00

Bliv kontaktet til en uforpligtende snak


Vi hjælper dig gerne med at vælge den rette ATV eller UTV til dit behov. Fortæl os, hvilken opgave maskinen skal klare, og vi finder det rette match for dig. Udfyld felterne, og vi ringer dig op til en uforpligtende snak.

Du kan læse, hvordan vi behandler data. 

Hest, Skovbrug, Jagt, Vildtpleje, Erhverv, Landbrug eller andet

STIG MØLLER

Sælger
Sjælland, Fyn & Øerne 

+45 20 69 51 97
Stig@POLARIS.dk

Jens Alshauge

Sælger
Syd-, Midt,- Øst- og Vestjylland

+45 93 39 14 19
Jens@POLARIS.dk

Oliver Povlsgaard

Sælger
Nord,- Øst- og Vestjylland

+ 45 40 29 57 52
Oliver@POLARIS.dk 

Stinne Daa

Salgssupporter
Kontoret i Skjern
 
+45 54 34 08 90
Stinne@POLARIS.dk

Heidi Rømer

Marketingansvarlig
Kontoret i Skjern

+45 20 69 51 96 
Heidi@POLARIS.dk

Preben Smed

Produktspecialist
Kontoret i Skjern

+45 20 14 64 07
Preben@POLARIS.dk