SÆLGERTEAMET HOS POLARIS

Vores sælgere går altid langt for at yde den bedste service på alle vores produkter. Bliv klogere på hvem de er - og hvor i POLARIS de hører til. 

VI HAR DIG I FOKUS

- Og vi finder altid det rigtige match mellem dig og POLARIS

Samlet set har vi mange års erfaring med at sælge POLARIS produkter. Men vi er ikke kun specialister i produkterne, vi er også eksperter i at finde det helt rigtige produkt til dit behov.
Mange af vores maskiner er kundetilpassede, så vi sikrer, at maskinen har det rigtige udstyr til at udføre den ønskede opgave - uanset om du ønsker at køre race i din RZR eller har brug for en arbejdshest som mange af både ATV- og UTV-modellerne er.  

POLARIS ATV og UTV skal opleves

En POLARIS skal ikke kun ses, den skal opleves. Vi har allerede kørt utallige demoer rundt i hele landet, men vi er klar til endnu flere.  
Købet af en POLARIS er et fælles projekt mellem dig og os. Hvis du allerede har fundet din drømme-ATV, så tøv ikke med at udfylde denne formular, så vi kan arrangere en prøvetur. 
Er du i tvivl om, hvilken maskine, der passer til dit behov, så er det en vores tre sælgere Stig Møller, Jens Alshauge eller Oliver Povlsgaard, du skal have fat i. De brænder for POLARIS og kan alle vejlede i køb af både maskiner og tilhørende redskaber eller udstyr.  

OLIVER POVLSGAARD

Oliver Povlsgaard er den nyeste sælger hos POLARIS, men han kender allerede produkterne særdeles godt. Han har nemlig solgt rigtig mange af dem hos en af vores forhandlere, der holder til i det nordvestjyske. Han kan selvfølgelig også vejlede i køb af udstyr og redskaber.   

Oliver@POLARIS.dk

STIG MØLLER

Stig er efterhånden det man kan kalde en POLARIS veteran. Han har været med fra start, og han brænder for produkterne hos POLARIS. Stig er den Polaris sælger, der har deltaget på flest messer og udstillinger, men når han ikke er der, er det på Sjælland, Fyn og øerne, han holder til. 

Stig@POLARIS.dk

JENS ALSHAUGE

Jens Alshauge kender produkterne ud og ind, og det er ikke kun fordi han er sælger. Han har nemlig selv kørt ATV i over 10 år, så han ved, hvad maskinerne kan, og deler gerne ud af både viden og erfaringer.  Han holder mest til i det sønderjyske område, men han er altid klar på en god handel. 

Jens@POLARIS.dk

PREBEN SMED

Preben Smed er produktansvarlig hos POLARIS Danmark, og han har øje for alle de tekniske detaljer ved POLARIS produkterne. Preben har mange års erfaring med POLARIS maskinerne, og det er ham, der har dialogen med POLARIS i USA. Han holder til på kontoret i Skjern.

Preben@POLARIS.dk 

Bliv kontaktet til en uforpligtende snak


Vi hjælper dig gerne med at vælge den rette ATV eller UTV til dit behov. Fortæl os, hvilken opgave maskinen skal klare, og vi finder det rette match for dig. Udfyld felterne, og vi ringer dig op til en uforpligtende snak.

Du kan læse, hvordan vi behandler data. 

Hest, Skovbrug, Jagt, Vildtpleje, Erhverv, Landbrug eller andet

STIG MØLLER

Sælger
Sjælland, Fyn og Øerne 

+45 20 69 51 97
Stig@POLARIS.dk

Jens Alshauge

Sælger
Syd- og Midtjylland

+45 93 39 14 19
Jens@POLARIS.dk

Oliver Povlsgaard

Sælger
Nord- og Midtjylland

+ 45 40 29 57 52
Oliver@POLARIS.dk 

Preben Smed

Produktspecialist
Kontoret i Skjern

+45 20 14 64 07
Preben@POLARIS.dk