POLARIS KALENDER

POLARIS deltager ofte på messer,
udstillinger og andre offentlige arrangementer,
hvor du har mulighed for at kigge nærmere på ATV´er,
UTV´er, redskaber og udstyr.
Her står vi klar til at vejlede dig før købet
af din næste POLARIS maskine. 

Tjek kalenderen herunder for kommende arrangementer. 

ARRANGEMENTER 2024

Motorshow - Life on Wheels

Vi begynder årets messeaktiviteter på Danmarks største bil-, motorcykel- og motorsportsudstilling. Dette er stedet for alle benzinelskere, hvor du vil opleve en sand fest for motorer og fart. Vores sælgere står klar med en stand fyldt med POLARIS maskiner, til benzinentusiasten og de der søger grønne alternativer, samt udstyr fra Chapman og Faunamaster.

2. - 4. februar 2024
Lokation: Herning

Åbent hus POLARIS

Få indblik i POLARIS-maskinernes rejse i Danmark! Vi åbner dørene og inviterer dig til at udforske vores store udvalg samlet ét sted og se, hvor maskinerne klargøres. Mød vores eksperter klar til at guide dig i dit næste køb. Vi er stolte af vores samarbejde med sportsfolk og motorentusiaster, der også vil være til stede. En begivenhed du ikke må gå glip af!

9. februar 2024
Lokation: Skjern 

Scan. Jumping Tour

Velkommen til hesteverdenen. Denne gang kigger vi nærmere på spring-kategorien. Vi har både maskiner udstillet, I kan kigge nærmere på i pauserne, men vi har også lånt nogle maskiner ud, der skal på arbejde. Ridebaneplaneren fra Chapman er et oplagt emne at tale mere om til Scandinavian Jumping Tour i Odense, så kig forbi. Der er gratis adgang for besøgende.    

11. - 17. Februar 2024
Lokation: Odense

Jagt & Udeliv

Mød os på Nordjyllands største outdoormesse i Aars. Her er rig mulighed for at gøre en god handel og så er vi selvfølgelig klar til at sammensætte din næste ATV. Kom og se POLARIS’ nyeste el-drevne KINETIC som kører lydløst i skoven uden at skræmme vildtet eller slagleklipperen der sikrer græs- og kløverskud til harer, råvildt og hønsefugle. Vi ses i Aars!

24. - 25. Februar 2024
Lokation: Aars

Åbent Hus hos forhandler

Hos POLARIS vil vi gerne bakke op om de arrangementer, som vores forhandlere laver. Disse dage er dedikeret til vores forhandler Anker Bjerre, der holder til i Holstebro.
Det er en glimrende mulighed for at se et bredt udvalg af både maskiner og redskaber, som POLARIS kan tilbyde.

1. - 2. marts 2024
Lokation: Holstebro

Hest & Rytter

Hest & Rytter i Herning er nordeuropas største messe med udstyr til rytter og hest og op mod 60.000 lægger vejen forbi i løbet af de fire dage arrangementet varer. Polaris stiller op med det hele store kavaleri til Hest & Rytter - både når det kommer til udstilling og køretøjer, vi stiller til rådighed for det arbejdende folk i arenaerne.   

7. - 10. Marts 2024
Lokation: Herning

Roadtour om vildtpleje

Polaris er i 2024 gået sammen med vildtplejeren.dk og lavet en roadtour, hvor vi kommer rundt i landet til en snak om frø, brak-opdræt og udsætning, samt hvilke maskiner der bedst muligt hjælper dig med disse opgaver. Deltagere får en rabatkupon på 100kr plus moms til vildtplejeren.dk.

12. marts - 14. april 2024
Lokation: Danmark

IceHorse festival 

Fire dage med fest for at fejre islænderhesten. Mere end 250 islandske heste og over 280 ryttere vil konkurrere i både sport A og sport B klasser - heriblandt også internationale ryttere. Det bliver både spændende og smukt at overvære. Vi samarbejder med en af eventets helt store talenter, Sys Pilgaard. 

4. - 7.april 2024
Lokation: Herning

Outdoor Festival

Polaris ATV er for alle - også for friluftsmennesker. Derfor deltager vi, i samarbejde med vores forhandler Nordland ATV, ved Danish Outdoor Festival. Her kan du ganske gratis komme til festival, sidde om bålet, ro kajak, deltage i foredrag og workshops, klatre i trætoppene eller sove i en hængekøje.

26. - 28. April 2024
Lokation: Jyderup

Gisselfeld Livsstilsmesse

Udforsk diverse stande med mode, gastronomi, møbeldesign, biler, kunst og meget mere. Vi står klar til at byde velkommen og snakke om din kommende offroad maskine. Prøv smagsprøver og køb lækre ting med hjem. Nyd frokost fra delikate madboder i de idylliske omgivelser med udsigt over vandet mod klostret.

3. - 5. maj 2024
Lokation: Haslev

Boltinggaard Livsstil

Boltinggaard Gods åbner dørene til sommerens livsstilsmesse i Ringe på Fyn den 18.-20. maj. Udforsk stande med mode, gastronomi, møbeldesign og meget mere i idylliske omgivelser. Udstillerne byder på trends, smagsprøver og købemuligheder. Nyd frokost fra madboder på gårdspladsen med hovedbygningen i baggrunden.

18. - 20. maj 2024
Lokation: Ringe

Roskilde Dyrskue

Danmarks største dyrskue finder sted i Roskilde og har til formål at sikre forståelsen af moderne landbrugsproduktion - og så er der oplvelser for hele familien. På Roskilde Dyrskue er der også fokus på at præsentere de maskiner, som landmanden har brug for og det kunne for eksempel være en POLARIS.  

31. maj - 02. juni 2024
Lokation: Roskilde

K9 Biathlon

Deltag i K9 Biathlon ved at iføre dig løbevenligt tøj og en sele til din hund. Sammen skal I overvinde forhindringer på en af de valgte strækninger - der er noget for enhver, så alle kan være med. Udfordringerne styrker samarbejde, tillid og kondition. Alt, hvad det kræver, er mod og lyst til en sjov og beskidt dag sammen med din hund.

1. - 2. juni 2024
Lokation: Give

Entreprenør og Håndværk

E&H lader maskinerne tale og vise, hvad de virkelig dur til, når der bliver tændt for motorerne på det store arbejdende messeområde udendørs. På messen findes gravemaskiner, læssemaskiner, knusere og sorteringsanlæg, kraner, byggepladsindretning, vejmateriel, værktøj, laserudstyr, tilbehør og meget mere.

13.-15. juni 2024
Lokation: Herning

Bækgaarden

På 2 hæsblæsende uger afvikler Bækgaarden en hel række stævner, startende med C-stævne i sprigning for ponyer og heste, efterfulgt af et C-stævne med klasser for både ponyer og heste, hvor PONY DERBY-succesen fra sidste år gentages. Det hele slutter med det store stævne i uge 27, Bækgaarden Horse Festival 2024.

26. juni - 7. juli 2024
Lokation: Skanderborg

Jysk Rideuge

Silkeborg Rideklub afholder hvert år et C-stævne med både dressur og spring. Det nyanlagte opvisningsbane og opvarmningsbane, begge med fiberbund, et cafeteria med lækre retter hele ugen, mulighed for stævneopstaldning + camping og de mange frivillige, der løfter stævnet, er blot nogle af de ting, du kan se frem til ved at besøge Jysk Rideuge. 

15. - 21. juli 2024
Lokation: Silkeborg

K9 Biathlon

POLARIS er for alle - også for hundefolket. Derfor deltager vi med et bredt udvalg af både maskiner og redskaber til K9 Biathlon for alle. Over to dage er der både løb og konkurrencer i noget, der kaldes K9 Biathlon. Her dyster man i forskellige discipliner alle med hunden i fokus. Vi garanterer, at dagene byder på oplvelser for hele familien.

10. - 11. august 2024
Lokation: Støvring

Eliteskue

Eliteskue på Vilhelmsborg samler Dansk Varmblods bedste unghopper, føl og Youngster heste i spring og dressur. Der er fest med god mad og musik. Elitestævne i både springning og dressur med forskellige klasser, inklusive DM, UVM-udtagelse og championatskvalifikation. Polaris står klar med maskiner og redskaber til hesteejeren.

30. august - 1. september 2024
Lokation: Mårslet

Outdoor Festival

Danmarks Outdoor Festival er for alle og har til formål at inspirere til mere udeliv. Festivalen har et bredt udvalg af aktiviteter, der alle har det til fælles at det foregår udenfor. Her er foredrag hvor du kan høre om andres eventyr og blive inspireret til dine egne. I bodgaden finder du tøj, udstyr og andet der kan forsøde dit udeliv.

30. august - 1. september 2024
Lokation: Silkeborg

Store hestedag

Vi ser det som en selvfølge, at POLARIS er til stede til Danmarks største udendørs hestearrangement, der finder sted på dyrskuepladsen i Roskilde. Vi har været der før og igen i år deltager vi med alt, hvad hjertet begærer til folk, der arbejder med heste. Det gælder både vores ATV og UTV maskiner, men også redskaber. 


7. - 9. september 2024
Lokation: Roskilde

K9 Biathlon

POLARIS er for alle - også for hundefolket. Derfor deltager vi med et bredt udvalg af både maskiner og redskaber til K9 Biathlon for alle. Over to dage er der både løb og konkurrencer i noget, der kaldes K9 Biathlon. Her dyster man i forskellige discipliner alle med hunden i fokus. Vi garanterer, at dagene byder på oplvelser for hele familien.

12. - 13. oktober 2024
Lokation: Næstved

World Cup

Arrangementet er et mekka for alle hesteinteresserede - fordi det er en unik kombination af messe, show og sport. Du vil også kunne opleve den populære ridebaneplaner fra Chapman i action. Baneplaneren bruges blandt andet af topryttere som Cathrine Dufour.
 

17. - 20. oktober 2024
Lokation: Herning

Agromek

Agromek er Nordeuropas største landbrugsmesse, der samler leverandører fra hele branchen. Oplev de nyeste produktnyheder og hold dig opdateret med branchens udvikling. Polaris står klar til at vise hvordan vores arbejdsheste er den oplagte partner i landbruget.
 

26. - 29. november 2024
Lokation: Herning

Følg med på Facebook for flere events

Bliv kontaktet til en uforpligtende snak


Vi hjælper dig gerne med at vælge den rette ATV eller UTV til dit behov. Fortæl os, hvilken opgave maskinen skal klare, og vi finder det rette match for dig. Udfyld felterne, og vi ringer dig op til en uforpligtende snak.

Du kan læse, hvordan vi behandler data. 

Hest, Skovbrug, Jagt, Vildtpleje, Erhverv, Landbrug eller andet

STIG MØLLER

Sælger
Sjælland, Fyn og Øerne 

+45 20 69 51 97
Stig@POLARIS.dk

Jens Alshauge

Sælger
Syd- og Midtjylland

+45 93 39 14 19
Jens@POLARIS.dk

Oliver Povlsgaard

Sælger
Nord- og Midtjylland

+ 45 40 29 57 52
Oliver@POLARIS.dk 

Preben Smed

Produktspecialist
Kontoret i Skjern

+45 20 14 64 07
Preben@POLARIS.dk