POLARIS KALENDER

POLARIS deltager ofte på messer,
udstillinger og andre offentlige arrangementer,
hvor du har mulighed for at kigge nærmere på ATV´er,
UTV´er, redskaber og udstyr.
Her står vi klar til at vejlede dig før købet
af din næste POLARIS maskine. 

Tjek kalenderen herunder for kommende arrangementer. 

Motorshow 

Der er fart på hos Polaris ATV i Danmark, og vi har også maskiner, der hører til i race-kategorien. Dem udstiller vi på årets Motorshow i Herning sammen med en af vores forhandlere, der er ekspert i RZR modellerne. Det bliver helt sikkert også noget med, at der er nogle dæk, der skal brændes af. 

3. - 5. februar 2023
Lokation: Herning

Åbent hus - Forhandler

Hos Polaris Danmark støtter vi gerne vores forhandlere, når de har arrangementer som Åbent Hus, hvor vores deltagelse giver rigtig god mening. For os er det endnu en oplagt mulighed for at sætte fokus på de mange forskellige ATV´er og redskaber til dem. Denne gang er det hos Skjern Maskinforretning. 

10. Februar 2023
Lokation: Skjern 

Scan. Jumping Tour

Velkommen til hesteverdenen. Denne gang kigger vi nærmere på spring-kategorien. Vi har både maskiner udstillet, I kan kigge nærmere på i pauserne, men vi har også lånt nogle maskiner ud, der skal på arbejde.Ridebaneplaneren fra Chapman er et oplagt emne at tale mere om til Scandinavian Jumping Tour i Odense.    

14. - 19. Februar 2023
Lokation: Odense

Særslev Jagtmesse

Polaris ATV i Danmark har også produkter til jægeren. Derfor udstiller vi maskiner og udstyr til den årlige jagtmesse i Særslev arrangeret af Nordfyns Jagtforening. Der vil - udover os - være udstillere inden for jagtrejser, jagt- og fritidsbeklædning, knive, mark og vildtpleje. 

23.Februar 2023
Lokation: Særslev, Søndersø

World Tölt

World Toelt er verdens største indendørs event for islandske heste med smukke hingste, magisk messestemning og suveræne sportsekvipager. Kort sagt. Det er noget af det ypperste i hesteverdenen - og her skal Polaris ATV være med. Vi er klar i Sparekassen Fyn Arena. 

24. - 25. februar 2023
Lokation: Odense

Jagt & Udeliv

Sammen med 92 andre udstillere tager vi opstilling på Nordjyllands største outdoormesse i Aars. Der er rig mulighed for at gøre en god handel på jagt- og fritidsbeklædning, jagtudstyr, jagtrejser og så er vi selvfølgelig også klar til at sammensætte din næste ATV.

25. - 26. Februar 2023
Lokation: Aars

Hest & Rytter

Hest & Rytter i Herning er nordeuropas største messe med udstyr til rytter og hest og op mod 60.000 lægger vejen forbi i løbet af de fire dage arrangementet varer. Polaris stiller op med det hele store kavaleri til Hest & Rytter - både når det kommer til udstilling og køretøjer, vi stiller til rådighed for det arbejdende folk i arenaerne.   

9. - 13. Marts 2023
Lokation: Herning

IceHorse festival 

Fire dage med fest for at fejre den islænderhesten. Mere end 250 islandske heste deltager og der er også deltagelse fra internationale ryttere. Over 280 ryttere vil konkurrere i både sport A og sport B klasser - det bliver både spændende og smukt at overvære. Vi samarbejder blandt andet med en af de helt store talenter i denne kategori - Sys Pilegaard. 

30. Marts - 2.April 2023
Lokation: Herning

Forhandlerdag - Læsø

Vi pakker bil og trailer sammen og tager på ø-besøg hos vores forhandler på Læsø. Over fire dage holder Hepi Service åbent hus med forskellige aktiviteter. Det bliver også muligt at arrangere noget demo-kørsel i løbet af arrangementet. Der er både ATV´er, UTV´er og redskaber at kigge nærmere på.  

3. - 5. April 2023
Lokation: Læsø

Polaris Dag

Hos Polaris Danmark arrangerer vi et par gange om året kørsel på ATV eller UTV i en grusgrav. Det er en god mulighed for at få luftet maskiner eller få inspiration til en ny maskine eller ekstraudstyr.
Arrangementet har til formål at vise, hvad det brede udvalg af Polaris maskiner kan i deres rette element. Det er især RZR-modellerne, brillierer denne dag.

16. April 2023
Lokation: Låsby

Outdoor Festival

Polaris ATV er for alle - også for friluftsmennesker. For første gang deltager vi - i samarbejde med vores forhandler Nordland ATV - til Danish Outdoor Festival i Jyderup. Her kan du ganske gratis komme til festival, sidde om bålet, ro kajak, deltage i foredrag og workshops, klatre i trætoppene eller sove i en hængekøje.

28. - 30. April 2023
Lokation: Jyderup

Borrisstævnet

Én gang om året er der feltskydning i Borris - også kaldet Borrisstævnet.  Et kæmpe stort stævne, hvor der sidste år deltog over 500 dygtige skytter fra hele landet. De dyster i forskellige discipliner i løbet af dagen. Polaris ATV stiller an med maskiner og redskaber på dagen.  

 6. Maj 2023
Lokation: Borris

Fællesdyrskue

Når vi nærmere os sommeren, så kommer vi heller ikke uden om deltagelse på nogle af de mange dyrskuer rundt om i landet. Heriblandt også Det Sønderjyske Fællesdyrskue i Aabenraa, der efterhånden har en del år på bagen.Dyrskuet indeholder noget for alle, lige meget om det er den professionelle landmand eller folk uden kendskab til landbruget. Polaris ATV Danmark har noget til det hele.  

26. - 27. Maj 2023
Lokation: Aabenraa

Roskilde Dyrskue

Vi deltager på Danmarks største dyrskue, der finder sted i Roskilde sidst i maj måned. Arrangementet har til formål at sikre forståelsen af moderne landbrugsproduktion - og så er der oplvelser for hele familien. Dyreudstillingen har mere end 1.800 dyr. På Roskilde Dyrskue er der også fokus på at præsentere maskiner, som landmanden har brug for i driften - som en Thaler minilæsser. 

2. - 4. Juni 2023
Lokation: Roskilde

Hjørring Dyrskue

Rækken af dyrskuer - vi deltager i - fortsætter. Denne gang er vi taget til det nordjyske for at deltage i Hjørring Dyrskue. Dyrskuet i Hjørring har imponerende næsten 200 år på bagen efterhånden - alene den historie er et godt argument for at lægge vejen forbi og kigge nærmere på maskiner og udstyr til både hobbylandbrug og til de mere profesionelle i branchen.

16. - 17. Juni 2023
Lokation: Hjørring

High On Cars

Så er der dømt biltræf. High On Cars holder igen i år sommertræf - og Polaris ATV Danmark er med. Til arrangementer som disse er det især vores race - RZR modeller, der er interessante. Men alle Polaris maskiner er skabt til offroad kørsel med fart på. Det er et samlingspunkt for både drengerøve og motorglade.   

17.Juni 2023
Lokation: Århus

Landskuet

Landsskuet i Herning er efterhånden blevet en klassiker, man ikke må gå glip af. Hverken som gæst eller som udstiller. Derfor tager vi et bredt udvalg med, som I kan kigge nærmere på.
Sidste år konkurrerede arrangementet med Tour de France i Danmark, men de slog alligevel besøgsrekord en af dagene. Vi glæder os til nogle hyggelige sommerdage. 

29. Juni - 1.Juli 2023
Lokation: Herning

Hellsinge Maskinfest

Hvad passer egentlig bedre sammen end fede maskiner og solidt rockmusik? De fede maskiner, skal vi nok stille op i samarbejde med vores forhandler Fredensborg Skov & Have, og så sørger Hellsinge Maskinfest for den gode musik. Vi var med sidste år, og det var nogle hyggelige dage med masser af gode snakke om både maskiner og musik.  

30. Juni - 1.Juli 2023
Lokation: Helsinge

Ribe Dyrskue

Rækken af dyrskuer fortsætter - og vi vender tilbage til det sønderjyske og besøger Ribe denne gang. Ribe Dyrskue er en festlig begivenhed for hele familien.
Du kan opleve massevis af flotte dyr og store landbrugsmaskiner, VM i Gummistøvlekast og selvfølgelig også ATV, UTV, udstyr og redskaber fra Polaris Danmark. Vi tager et bredt udvalg med til arrangementet.

28. Juli 2023
Lokation: Ribe

Game Fair - BTGF

Vi flytter Polaris maskiner i massevis til sydfyn og deltager i årets Game Fair på Brahetrolleborg. Det er hele Danmarks jagt- fiskeri- og outdoormesse, og den byder på masser af aktiviteter for hele familien. Og så foregår det alt sammen i de smukkeste og mest herskabelige omgivelser. Polaris er massivt til stede til dette arrangement - både som udstiller og maksiner, der bruges som servicebiler. 

18. - 20. August 2023
Lokation: Korinth, sydfyn 

Truck Festival

Den anden weekend i september samles alle landets truckere i Løkken til Truck Festival. For publikum er der rig mulighed for at kigge nærmere på de store og flotte lastbiler. Det kan godt være at Polaris ATV og UTV ikke kan være med på størrelsen, men ren råstyrke - det kan vores maskiner godt præstere. 

8. - 10. September 2023
Lokation: Løkken

DM i Motocross

Der bliver fart over feltet til afslutningen på DM i Motocross, der finder sted i Næstved i år. Vi springer de indledende runder over, men stiller op til afgørelsen, så vi kan være med til at fejre vinderen og I kan kigge på maskiner og udstyr i pauserne mellem løbene. Vi nøjes med at smide benzin i maskinerne og lader gæsterne om at have det i blodet. 

16. September 2023
Lokation: Næstved

Christmas Show

Hos Polaris er vi til stede hos en del arrangementer med ridesporten i fokus. Vi er derfor også til stede med en udstilling til det store Christmas Show, der finder sted på Vilhelmsborg. 
Vi har naturligvis alle redskaber med, som der er brug for i hestebranchen - alle egnede til at spænde bag på en  POLARIS ATV eller UTV. 

15. November - 17. December 2023
Lokation: Vilhelmsborg, Aarhus

Julemarked Ausumgård

Det bliver også jul hos Polaris ATV, og derfor prøver vi i år noget nyt og stiller op til Julemarked på Ausumgård. Et arrangement der byder på tre stemningsfulde markedsdage i historiske rammer. Når der ikke er Julemarked på Ausumgård drives der landbrug - også her er maskiner fra Polaris særdeles velegnede. 

8. - 10. December 2023
Lokation: Ausumgård, Hjerm

Arrangementer 2022

Forhandlerbesøg

Hos POLARIS vil vi gerne bakke op om de arrangementer, som vores forhandlere holder. Denne gang er det Nordland ATV i Jyderup, der holder åbent hus. Blandt andet for at fremvise et nyt showroom, hvor også POLARIS maskinerne får en synlig placering. 
Der vil naturligvis også være mulighed for at få råd og vejledning til valg af ATV eller UTV, redskaber og ekstraudstyr. 

25. - 26. Marts 2022
Lokation: Jyderup

Jagt & Outdoor

POLARIS har et bredt udvalg af både maskiner og redskaber, der henvender sig til jagtfolket, der også er blandt gæsterne til Jagt & Outdoor i Odense. I ATV´er er der en Sportsman "Hunter edition", der er designet efter jægerens ønsker og behov.
Blandt redskaber kunne det være en fodervogn fra Chapman. Det er en messe for et bredt publikum. 

1. - 3. April 2022
Lokation: Odense

Forhandlerbesøg

Hos POLARIS vil vi gerne bakke op om de arrangementer, som vores forhandlere laver. Disse dage er dedikeret til vores forhandler Hepi Service, der holder til på Læsø.
Det er en glimrende mulighed for at se et bredt udvalg af både maskiner og redskaber, som POLARIS kan tilbyde. Der vil også være mulighed for demo-kørsel, men det skal aftales.  

10. - 13. April 2022
Lokation: Læsø

POLARIS Dag

Hos POLARIS arrangerer vi et par gange om året kørsel på ATV eller UTV i en grusgrav. Det er en god mulighed for at få luftet maskiner eller få inspiration til en ny maskine eller ekstraudstyr.
Arrangementet har til formål at vise, hvad det brede udvalg af POLARIS maskiner kan i deres rette element. Det er især RZR-modellerne, brillierer denne dag, men der er plads til alle.    

30. April 2022
Lokation: Randers

Crazy Dog Days

POLARIS er for alle - også for hundefolket. Derfor deltager vi med et bredt udvalg af både maskiner og redskaber til Crazy Dog Days på Lilleskov Slot i Thyregod. Over to dage er der både løb og konkurrencer i noget, der kaldes K9 Biathlon.
Her dyster man i forskellige discipliner alle med hunden i fokus. Vi garanterer, at dagene byder på oplvelser for hele familien. 

28. - 29. Maj 2022
Lokation:Thyregod

Roskilde Dyrskue

Vi deltager på Danmarks største dyrskue, der finder sted i Roskilde sidst i maj måned. Arrangementet har til formål at sikre forståelsen af moderne landbrugsproduktion - og så er der oplvelser for hele familien. Dyreudstillingen har mere end 1.800 dyr. På Roskilde Dyrskue er der også fokus på at præsentere de maskiner, som landmanden har brug for. Og det kunne for eksempel være en POLARIS.  

27. - 29. Maj 2022
Lokation: Roskilde

Græsland 

En maskindemonstration med fokus på kløvergræs. Det er en fagmesse med især landmanden i fokus. Der vil både være udstillinger og kørende maskiner, der demonstrerer, hvad de kan når det kommer til græspleje. Fra POLARIS kunne eksempelvis Sportsman 570 X2 med en slagleklipper bagpå gøre sig aktuel i denne kategori. Det kan også være markstriglen fra samme producent, der giver luft til græsset.  

8. Juni 2022
Lokation: Karup

VM i Herning

Danmark er udnævnt til at være vært for ECCO FEI verdensmesterskabet Herning - Danmark 2022 i spring, dressur, paradressage og Voltigering. En begivenhed vi hos POLARIS ikke vil gå glip af. En hel uge med ridning i verdensklasse.
En uge hvor pauserne blandt andet kan bruges til at blive klogere på, hvad POLARIS har at tilbyde til alle, der arbejder med heste - uanset niveau.   

6. - 14. August 2022
Lokation: Herning

Langesø messen

Denne messe har POLARIS deltaget på en del år efterhånden - i år ingen undtagelse. Langesø messen er for fagfolk der arbejder med juletræer og pyntegrønt.
Blandt de besøgende er også folk, der er interesseret i skovbrug. De smukke omgivelser præsenterer vores maskiner og redskaber på bedste vis. 
Det kunne eksempelvis være en slagleklipper fra Chapman.

18. august 2022
Lokation: Langesø, Morud

Maskiner under broen

Til arrangementet Maskiner under broen er der rigtig meget maskin-ekspertise samlet på ét sted - derfor er POLARIS også til stede. Et arrangement for fagfolk, der arbejder med anlæg, pleje og vedligehold af eksempelvis grønne områder.
I denne branche er vores ATV og UTV modeller gode arbejdsredskaber og kombineret med det store redskabsudvalg bliver pakken komplet. 

24.- 25. August 2022
Lokation: Middelfart

Hund i fokus

Normalt er POLARIS på Vilhelmsborg til hesterelaterede arrangementer, men to dage i september er der fuldt fokus på menneskets bedste ven til arrangementet Hund i Fokus.

Arrangementet er en aktiv oplevelse for hele familien og hunde - selvfølgelig. 
POLARIS medbringer et bredt udvalg af både ATV´er, UTV´er og redskaber. 


3. - 4. September 2022

Lokation: Vilhelmsborg, Aarhus

Store hestedag

Vi ser det som en selvfølge, at POLARIS er til stede til Danmarks største udendørs hestearrangement, der finder sted på dyrskuepladsen i Roskilde.

Vi har været der før og igen i år deltager vi med alt, hvad hjertet begærer til folk, der arbejder med heste.
Det gælder både vores ATV og UTV maskiner, men også redskaber. 


3. - 4. september 2022
Lokation: Roskilde

POLARIS Dag

Hos POLARIS arrangerer vi et par gange om året kørsel på ATV eller UTV i en grusgrav, som vi låner til formålet. Det er en god mulighed for at få luftet maskiner eller få inspiration til en ny maskine eller ekstraudstyr. Arrangementet har til formål at vise, hvad det brede udvalg af POLARIS maskiner kan i deres rette element.   

17. september 2022
Lokation: Randers

World Cup

I uge 42 er POLARIS til stede ved World Cup i Herning. Arrangementet er et mekka for alle hesteinteresserede - fordi det er en unik kombination af messe, show og sport.
I vil også kunne opleve den populære ridebaneplaner fra Chapman i action. Baneplaneren bruges blandt andet af topryttere som Cathrine Dufour. 

19.-23.Oktober 2022
Lokation: Herning

Christmas show

Hos POLARIS er vi til stede hos en del arrangementer med ridesporten i fokus. Vi er derfor også til stede med en udstilling til det store Christmas Show, der finder sted på Vilhelmsborg. 
Vi har naturligvis alle redskaber med, som der er brug for i hestebranchen - alle egnede til at spænde bag på en  POLARIS ATV eller UTV. 

14. november - 11.December 2022
Lokation: Vilhelmsborg, Aarhus

Arrangementer 2021

Christmas Icehorse

POLARIS fortsætter på Wilhelmsborg, hvor der er i denne periode er fuldt fokus på islænderheste. 
Vi har naturligvis et bredt udvalg af redskaberne fra Chapman med - hvor de alle er nemme lige at spænde bag på en ATV eller UTV. 

15. - 19. December 2021

Christmas Show

POLARIS er til stede med en stand, der er bemandet af vores kyndige sælgere under Christmas Show 2021 på Vilhelmsborg.
Vi har naturligvis alle redskaber med, som der er brug for i hestebranchen - alle egnede til at spænde bag på en ATV. 

17.November - 12. December 2021

POLARIS DAG

En hyggelig dag, hvor vi kan lufte POLARIS maskinerne i en grusgrav.
Alle er velkomne til at kigge forbi og se på maskiner og få en snak.
Der gælder helt simple spilleregler for kørsel i grusgraven - og det skal selvfølgelig være forsvarligt. 

6.November 2021

World cup Herning

I uge 42 er POLARIS til stede ved World Cup i Herning. Arrangementet er et mekka for alle hesteinteresserede - fordi det er en unik kombination af messe, show og sport.
I vil også kunne opleve den populære ridebaneplaner fra Chapman i action. 

20.-24.Oktober 2021

Rally dag Tarm

Der vil være afspærring i store dele af Tarm bymidte, når der skal køres DM i Rally - og POLARIS er naturligvis på pletten.
Det bliver en dag med fuld fart på - noget der passer rigtig godt til især RZR modellerne hos Polaris. 

9.Oktober 2021

MØRKØV MARKED

POLARIS viser maskinerne frem til jubilæumsudgaven af Mørkøv Kræmmermarked.
Et af landets største kræmmermarkeder, hvor mere end 10.000 besøgende hvert år lægger vejen forbi. Der bliver solgt alt fra haveudstyr til tøj og sko.  

24. - 26. september 2021

EH & TRANSPORTMESSE

EH står for Entreprenør & Håndværk og er danmarks største fagmesse for entreprenør- og anlægsbranchen.

Transportmesse og EH foregår begge i Herning - og på samme tid. POLARIS har deltaget på begge messer før. 

16.-18. september 2021

...Og mange flere...

Bliv kontaktet til en uforpligtende snak


Vi hjælper dig gerne med at vælge den rette ATV eller UTV til dit behov. Fortæl os, hvilken opgave maskinen skal klare, og vi finder det rette match for dig. Udfyld felterne, og vi ringer dig op til en uforpligtende snak.

Du kan læse, hvordan vi behandler data. 

Hest, Skovbrug, Jagt, Vildtpleje, Erhverv, Landbrug eller andet

STIG MØLLER

Sælger
Sjælland, Fyn og Øerne 

+45 20 69 51 97
Stig@POLARIS.dk

Jens Alshauge

Sælger
Syd- og Midtjylland

+45 93 39 14 19
Jens@POLARIS.dk

Oliver Povlsgaard

Sælger
Nord- og Midtjylland

+ 45 40 29 57 52
Oliver@POLARIS.dk 

Stinne Daa

Salgssupporter
Kontoret i Skjern
 
+45 54 34 08 90
Stinne@POLARIS.dk

Preben Smed

Produktspecialist
Kontoret i Skjern

+45 20 14 64 07
Preben@POLARIS.dk